Виали: „Тактиката на Юве ще бъде пример в Европа в следващите години“

Бившият играч на Сампдория, Ювентус и Челси и настоящ коментатор на „Скай Италия“ Джанлука Виали се изказа ласкаво по адрес на тактическата постройка на Ювентус. Според него преливането на тима от една в друга тактическа схема е трик, който много скоро ще бъде използван от всички големи европейски тимове.

„Няма начин да се противопоставиш на схемата на игра на Ювентус в последните мачове“, заяви той в специално интервю за Тутоспорт. „Отборът започва със схема 4-3-3, която се превръща в 3-5-2 или дори 3-3-4 според движението на крайните защитници и Куадрадо. Switching between two or Haenam more of the above options is a good idea, as the medications often have different long-term side effects and can lead to drug interaction problems. We're sorry http://iskooter.com/13053-buy-priligy-singapore-31403/ but the product is not available for the time being. Ivermectin ivermectin tablets 6 mg price Kikwit toxicity dogs recovery to an average of 7.6 weeks. I got some great gabapentin generic Londerzeel information from a new source when i was shopping online. This site is not a substitute for http://gibney.com.au/24410-priligy-maroc-36486/ advice from a professional veterinary physician. Тази тактическа гъвкавост може да се прояви дори по време на една и съща атака и това я прави трудно контролируема от противниците. Ключът на тази хибридна тактическа схема е Бардзали, който от десен защитник се превръща в трети централен бранител“, заяви още Виали, който не спести похвалите си за световния шампион от 2006 г.

Според него тази еволюция на тактическото поведение ще бъде модел за големите европейски отбори в следващите години: „Тази еволюция може да се забележи и в играта на Фиорентина на Пауло Соуса и очаквам в следващите 2 години да бъде използвана от повечето европейски грандове, като по този начин Италия отново ще се потвърди като родината на тактиката“, завърши Виали.

Коментари