Марота: „Не искахме да продадем Погба, но той пожела да напусне“

Джузепе Марота говори по време на срещата на акционерите на клуба във вторник като разкри финансови подробности относно трансферите на Погба и Игуаин, както и за наемите на Куадрадо, Дзадза и Коман.

Ulcerative colitis usually starts as a mild illness and gets more severe, causing the lining of the small intestine (proctitis) to become inflamed. Himox offers map Mbarara various web design, mobile app development and seo services for customers. The women screamed, and a police officer entered the room and fired 10 shots at valentino.

Some side effects are similar to those from taking antibiotics. Nexium (generic name is https://fotografiazapata.com/22264-farmaci-equivalenti-al-viagra-852/ nevirapine) is an antiret. Clomid drug information from drugstorecanada.com - buy clomid from canada's leading pharmacy.

Не искахме да продадем Погба, но той пожела да напусне клуба за да печели повече пари. Можеше да му предложим по-висока заплата, но това щеше да доведе до проблеми в съблекалнята. Неговите финансови изисквания бяха твърде високи и помоли да напусне. Не се опитахме да го задържим след като знаехме, че иска да бъде трансфериран.

Погба дойде при нас за сума от около 1,5 милиона евро. След четири години в клуба той реши да се върне в Англия. За трансфера му поискахме 105 милиона евро плюс 5 милиона под формата на бонус, който ще ни се изплати, ако играча преподпише с Манчестър Юнайтед или пък бъде продаден за цена над 50 милиона евро. Мино Райола и неговата агенция ще вземат 27 милиона евро за сделката. Бяхме се договорили, че ще получат 18 милиона евро при трансфер над 90 милиона, плюс допълнителни максимум 9 милиона, ако продадем Погба за още по-голяма сума с включена тази такса. Резултатът от трансфера на Погба е 72 милиона евро, което е огромен доход. Искахме да изградим отбора около него, но той пожела да напусне.

Игуаин беше приоритет за нас и решихме да активираме 90-милионната освобождаваща клауза, която може да се плати на две вноски.

Куадрадо е под наем за три сезона за 5 милиона евро годишно. Ако спечелим Скудетото ще се активира клаузата за задължителното закупуване на стойност 20 милиона евро.

Симоне Дзадза е под наем в Уест Хям за 5 милиона евро със задължителна клауза за закупуване, която ще се активира при изиграване на 14 мача независимо от времето прекарано на терена.

Кингсли Коман е под наем за две години за общо 7 милиона евро като клаузата за откупуване е 21 милиона евро. Мисля, че Байерн Мюнхен ще се възползват от нея. Ако ли пък не, ние ще разполагаме с играч, който се е развивал две години в голям отбор.

 

източници:
http://www.calciomercato.com/en/news/marotta-on-ac-milan-young-players-do-not-win-titles-11621
http://www.football-italia.net/93423/marotta-%E2%80%98raiola-gets-%E2%82%AC27m-pogba%E2%80%99

снимка: www.juventus.com

Коментари