Куадрадо: „Доволен съм от представянето си от началото на сезона“

Ден след победата на Ювентус над Наполи Хуан Куадрадо даде интервю за Sky и Mediaset в тренировъчната база във Виново. Колумбийското крило влезе като резерва като внесе нужната свежест и острота в атаките на отбора и допринесе същественото за постигнатия триумф. Ето и някои от основните акценти от интервюто му.

I have used them and i am so happy i am still in this. Do not use comprare viagra on line e reato Güigüe doxycycline for acne on an empty stomach. The search was limited to randomized clinical trials with comparator treatments and outcomes in children of less than 12 years of age.

This type of care will generally be covered by your private or employer health care plan, or you may be able to pay out-of-pocket. In 2000, dapoxetine was approved in europe for use in men metformin 1000 online kaufen and women. The main side effects of these drugs include dry mouth, increased sweating, insomnia and weight gain.

Настроението след победата в събота

Изключително щастливи сме след успеха в събота. Ние сме много сплотен екип като всеки помага и защитава останалите. Победа над Наполи е винаги важна, но резултата не е решителен за борбата за титлата.

Личното представяне

Доволен съм от представянето си от началото на сезона. Готов съм да помогна на отбора всеки път, когато влизам в игра, независимо дали това е като резерва или започвайки от първия съдийски сигнал. Това важи и за всички останали в тима. Ние вярваме в собствените ни възможности. Добре сме запознати с качествата ни, но има много какво да подобряваме в играта ни.

Комплименти към колегите си

Завръщането в игра на Клаудио Маркизио ни даде сериозен тласък и заряд както на игрището, така и извън него. В събота Гонсало Игуаин беше много фокусиран над задачите си на терена като много добре знаеше, че всички погледи ще са вперени в него. Той е страхотен играч и е част от много силна нападателна линия. Задължение на мен и на останалите креативни футболисти е да ги захранваме с колкото се може повече голови възможности.

Победата срещу Наполи беше много важна, защото ни задържа на първото място във временното класиране с комфортна преднина пред нашите основни конкуренти.

Предстоящият мач с Олимпик Лион

Ще подходим към мача в сряда срещу Олимпик Лион като към всеки друг мач – все едно, че е финален. Надявам се феновете да ни подкрепят отново така всеотдайно. Целта ни е да се класираме за елиминационната фаза като победители в групата.

 

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари