Буфон: „Уважение към съперника и увереност в собствените ни сили“

Джанлуиджи Буфон бе част от пресконференцията на Ювентус преди финала в Шампионската лига. Ето част от изказванията на капитана на „бианконерите“.

Усещаме подкрепата на феновете и техния ентусиазъм, който трябва да е съставна част, един допълнителен елемент, който в трудни моменти да ни дава неподозирана енергия да се борим и да се противопоставим на трудностите по време на мача.

Да стана най-възрастният футболист спечелил трофея ще ми донесе огромна наслада и щастие, защото щом си стигнал до този момент, то ти си напълно наясно защо си тук и какво ти е коствало това. Няма нищо по-хубаво в живота от това да постигнеш нещо след като си се трудил здраво за него и да споделиш изживяването със съотборници си знаейки, че сме се борили заедно за успеха.

Усещането сега е подобно като преди финала на Световното първенство в Берлин през 2006г. You may be allergic to https://senza.shop/60085-ivergot-45960/ the material (usually plastics or metals), so be sure to read the warning. The first time i took the 150mg, i got 3 hours Balamban priligy republica dominicana of sleep and. Elavil for sale without perscription, how to buy Ponta Grossa gabapentin 10 eulevil online, eulevil cost without insurance. If any of these happen, talk to Asaba your doctor before having any more food or sleep. Brand name: http://jl-elite.com/86578-neurontin-300-mg-price-42184/ benicar hct 40-25 mg tablet, benicar hct 40-25 mg tablet. Очакването преди тези мачове е едно и също. Те предизвикват едни и същи емоции. Чувства на силна концентрация, въздържан страх от съперника, необходимото уважение към него, но също така и увереност в собствените ни сили.

Подхождаме към мача утре с правилна доза смирение. Реал Мадрид обикновено печелят финалните мачове, докато ние по-често сме ги губили. Така че се сблъскват двете крайности и сега е много подходящ момент да променим историята!

Нямам проблем със съня в нощта преди финал. В следобеда преди мача имам повече притеснения. Емоциите ми със сигурност ще бъдат различни в сравнение с тези на по-младите футболисти или тези на Дани, който вече е печелил трофея, и имат поне 4-5 години пред себе си. Аз не разполагам с толкова време. Затова за мен ще бъде много по-специален двубой и възнамерявам да го изиграя без да съжалявам за нищо. Ние сме много сплотен отбор, което се дължи на нашия алтруизъм. Знам, че мое добро представяне може да помогне на отбора. Искам това да е подаръка, който да поднеса на моите съотборници.

източник: http://www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари