Дибала: „Головете са страхотни, но важното е спечелването на трофеи“

Дибала с нови два гола за първенство: „Играем добре и атакуваме успешно, но сезона тепърва започва“

Пауло Дибала продължава със страхотното си представяне от началото на сезона. Аржентинецът записа още два гола на сметката си в дербито срещу Торино. По този начин достигна бройката от десет попадения в Серия А едва след шестия кръг на първенството. Ето какво каза след края на двубоя нападателя пред Sky Italia.

В момента съм в страхотна форма като отбора ми помага изключително много. Играем добре и атакуваме успешно, но сезона тепърва започва, така че трябва да продължим в същия дух.

При първия гол Ринкон беше зад мен, вратаря тръгна в една посока, така че аз промених моята и за щастие топката премина в пролуката встрани от защитника. Головете са нещо велико, но важното е спечелването на трофеи с отбора. Отново искаме да стигнем до успешен край в трите надпревари, разбира се с промяна на резултата във финала на Шампионската лига.

В същото време Игуаин е в голова суша, което доведе до оставянето му на пейката за Дерби дела Моле.

Не се намира в добър период, защото за всеки нападател е неприятно, когато не реализира. Той просто трябва да се успокои и гола ще дойде, когато най-малко очаква. В началото на миналия сезон аз изпитвах подобни затруднения да реализирам, но след първото попадение, всичко си дойде на мястото.

източник: http://www.football-italia.net/

снимка: www.juventus.com

Коментари