Миралем Пянич: „Ювентус може да победи Барселона“

Пянич

Миралем Пянич заяви в кратко интервю, че Ювентус може да победи Барселона в следващия двубой от груповата фаза на Шампионската лига. „Бианконерите“ завършиха наравно 1:1 със Спортинг Лисабон в Португалия и сега рискуват да не продължат във фазата с директни елиминации.

Вече сме побеждавали Барселона у дома и може да го направим отново. Когато наближи момента ще дадем всичко от нас, за да победим и да спечелим шест точки в следващите два мача.

Мога да ви уверя, че никак не е лесно да дойдеш тук (в Лисабон) и да спечелиш с 3:0 или 4:0. Не трябва да подценявате нашите противници Спортинг и Олимпиакос, защото са добри отбори и се защитават отлично. Те се затварят отзад и развиват скоростно атаките си, така че ако не внимавате ще страдате. Това се случи и при нас през първата част, но второто полувреме ние отбелязахме много важен гол. За нас беше трудно да изнасяме топката и не успяхме да намерим много празни пространства. През втората част аз, Пауло и Сами се движихме добре между линиите и причинихме доста главоболия на футболистите на Спортинг.

Снимка: www.juventus.com

Коментари