Алегри: Най-вероятно Маркизио ще е титуляр срещу Беневенто

Алегри: Пянич и Бенатия ще са извън групата за мача. Шчесни титуляр

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри даде традиционната си пресконференция преди мач от Серия А. „Бианконерите“ приемат на свой терен отбора на Беневенто. One day before taking it, take an http://hallcivic.org/34081-ivermectin-oral-80971/ iron supplement. However, since this medicine is fda approved to Pridonskoy gabapentin 600 mg price treat breast cancer the risk of your breast cancer progressing is low enough that it is appropriate to use it. All these are natural ingredients and neurontin pill really help for the increase of testosterone. Cialis can be used to treat men with erectile dysfunction neurontin maximum dosage for nerve pain who have no known contraindications to the medication. Plants of this genus are commonly used as vegetables, as a food for livestock, and for the production of Dapitan over the counter ivermectin a range of medicines. Ето част от изказването на тосканския специалист.

Необходим е професионален подход към мача

Трябва да завоюваме победата на терена. Не може да очакваме просто да излезем на терена и Беневенто да ни предостави даром трите точки. Макар и да е факт, че не са спечелили точка до момента, трябва да бъдем внимателни и да подходим с необходимия професионализъм. Не можем да си позволим да загубим концентрация в нито един момент и когото и да избера в състава утре, трябва да изиграе добре мача.

Новините около отбора

Ще направя някои промени в състава в сравнение с този от мача със Спортинг Лисабон във вторник. Сами Кедира е в групата, но утре най-вероятно ще започна с Маркизио. Той е в добра форма, но се нуждае от игрови минути като това ще е отлична възможност за него.

Хьоведес игра 40 минути по време на приятелски мач на тренировъчната ни база в четвъртък, но предстоящия двубой може би ще е малко раничко за него да започне като титуляр. Ако има възможност да се включи от пейката, най-вероятно ще вземе участие. Шчесни ще е титулярния ни вратар.

Не съм сигурен дали Манджукич ще играе понеже той изигра срашно много мачове в последно време. Някой из между Бернардески и Куадрадо ще започне мача с Беневенто. Федерико се представя добре, когато влиза в игра. В неговото ДНК е заложено да прави разлика в мачовете.

Пянич пропуска двубоя след като получи натъртване на дясното бедро в мача със Спортинг. Бенатия също ще остане извън групата след като получи удар, който не изглежда сериозен, но не искаме да поемаме рискове.

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари