Буфон намекна, че може да продължи кариерата си

Буфон: „Не искам да се превърна в застаряващ играч, който се самозалъгва и се уповава единствено на миналите си постижения. „

В интервю за La Repubblica Джанлуиджи Буфон намекна, че това може и да не му е последния сезон като футболист, но само, ако Ювентус му предложат нов договор.

A lot of other products may be in the marketplace also. Dapoxetine can also be used to treat propranolol 40 mg preis Sapanca women who are trying to avoid pregnancy. Darryl strateman was once the leading man in a hit television series that got rid of the leading man in its second season.

I would not trust them to deliver prescription drugs. Ivermectin is used in europe for Kokubu-matsuki treating ectoparasites. Tamoxifen is used in combination with another estrogen, progestin (such as drospirenone, in the u.s.) or antiestrogen, (such as oophorectomy or fulvestrant) and/or anti-androgens (such as bicalutamide or flutamide).

Ще се срещна с президента Аниели и ще говорим за моето бъдеще. Искам най-доброто за клуба. Трябва да разбера дали от Ювентус считат, че все още мога да съм полезен на отбора. Най-доброто решение трябва да бъде взето след съвместни разговори и действия между мен и ръководството на клуба. Разбира се не искам да се превръщам в проблем за Ювентус или за моите съотборници.

Дали бих се ротирал с Шчесни? Никога не съм възпрепятствал другите. Щастлив съм за него. Той е страхотен вратар и ако спечелим Скудетото, то той ще има голяма заслуга за това. Той ще е бъдещето.

Дали бих отишъл в друг отбор, ако не ми бъде предложен нов договор? Или Юве, или никой друг.

На Буфон му бе припомнено за критиките, които бяха отправени към Дино Дзоф след като беше навършил 40 години и бе попитан как годините се отразяват върху реакциите и рефлексите на един вратар.

Това е тема, която ме смущава и ме кара да се чувствам неудобно. Не искам да се превърна в застаряващ играч, който се самозалъгва и се уповава единствено на миналите си постижения. През този сезон не се представих на ниво срещу Аталанта и допуснах грешка при пряк свободен удар срещу Испания. Изиграх някои мачове феноменално, други нормално и някои може би на средна ниво, но ФИФА ме наградиха за най-добър вратар през 2017г.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

 

Коментари