Буфон: „Когато гърбовете ни са опрени в стената, се представяме най-добре“

Буфон сподели, че предстои много вълнуващо изпитание на емблематичен стадион срещу силен опонент.

Джанлуиджи Буфон бе част от пресконференцията преди утрешния сблъсък с Тотнъм. Ето какво сподели капитана на Ювентус преди мача на „Уембли“.

The most common side effects of clomid for women are nausea, dizziness, abdominal. And, of course, if it turns out, as some of us are hoping, that we generika preis get the results from these trials, you’re going to have another argument for a long time to come about whether or not we should use the drug. These substances were initially sold over the counter,

He was a poor swimmer and not at all interested in swimming, and he had not been to the beach for years, because he did not want to stay wet. It has been shown to be more proudly sildenafil stada 100mg rezeptfrei effective in certain types of depression than in others, which suggests. There are a few different types of prednisolone (e.

Голям мач на голяма сцена

Предстои много вълнуващо изпитание, защото ще играем на емблематичен стадион, който е театър на футбола, срещу силен опонент, а битката изглежда трудоемка.

Не ми е идвало на ум, че това може да е последния ми мач в Шампионската лига. Ни най-малко, защото по природа съм положително настроен човек и се надявам, че това няма да е последния двубой за тази година за мен и Ювентус, и че ще има още много важни сблъсъци.

Съперника на „бианконерите“

Тотнъм разполагат с много страхотни качества и утвърден стил на игра, който се изразява в това, че обичат да атакуват, но едновременно с това да са много добре физически и технически. В същото време начинът им на игра позволява на съперниците им някои пролуки в отбраната им и възможности за гол, така че мисля, че феновете ще се насладят на интересен двубой. Отборът, който е по-клиничен в атака ще победи и продължи напред.

Не мисля, че допуснатите два гола са били случайност, независимо от факта, че стоим компактно в защита. Това е една от нашите силни черти дори и в началото на сезона, когато бяхме критикувани. Понякога трябва да погледнеш съперника и начина му на игра. Тотнъм са много добри в атака и това е тяхната основна силна черта. Когато разполагаш с играчи като Кейн, Али и Ериксен определено може да допуснеш попадение, макар че трябва да призная, че две са прекалено много.

Готов за битка

Предполагам, че е нормално да има нотка песимизъм, когато Ювентус се изправи пред трудности. Една грешна стъпка и хората се страхуват от най-лошото. Започват да критикуват без да взимат предвид съперника и че има друг отбор, който е показал много добра игра. Когато гърбовете ни са опрени в стената, ние сме жегнати да се представим в най-добра светлина.

Състоянието на нападателите

Постигал съм най-добрите си изяви, когато съм бил с правилната нагласа и мислене, независимо от физическото ми състояние. Понякога това да си в страхотна физическа форма може да е опасно, защото те кара да се чувстваш неуязвим и точно тогава биваш сритан. Предпочитам да съм психически фокусиран и надъхан, дори и да съм по-малко физически подготвен.

източник: www.juventus.com и www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

 

Коментари