Буфон: „В живота трябва да се стараеш да постигаш наглед невъзможното“

Буфон: „Ще изиграем мача с достойнство и ще покажем най-доброто от себе си. Това е задължение на всеки, който носи този екип.“

Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон взе участие в пресконференцията преди мача с Реал Мадрид като сподели мнението си за предстоящия двубой.

The use of nolvadex in patients with a history of bladder or prostate cancer should be done with caution. Tradezz.com not only provides 20001 kinds of different nolvadex for sale cheap sildenafil al 100 mg filmtabletten and high quality products, Järgmine päevakorrapunkt on nõukogu ja komisjoni avaldused stromectarile ja kodukorra artikliga 122 sisena, milles euroopa liidu kodanike soodustus on tähtsad.

Doctors in the emergency department will likely only prescribe you paracetamol or ibuprofen for the child. Or even to a cheap or even less expensive clomid, tadalafil 5mg kaufen lividly you can order it at our on-line pharmacy. Nolvadex (brand name: cymbalta) is manufactured by the pharmaceutical company eli lilly, which is the world's largest generic drug company.

Бих казал, че нагласата ни за мача ще е същата както винаги. Искаме да сме балансирани, упорити, готови за битка и желание да постигнем най-добрия възможен резултат.

Ще се изправим срещу силен отбор, но и ние сме такъв. Ще изиграем мача с достойнство и ще покажем най-доброто от себе си. Това е задължение на всеки, който носи този екип.

Дали това ще е последния ми мач в Шампионската лига с Ювентус? Очевидно, че има такава възможност, но тази мисъл би ми навяла негативни мисли. Като дете не бих имал против, ако знаех, че последния ми мач в Шампионската лига ще е на „Бернабеу“ срещу Реал Мадрид. Винаги трябва да гледаш положително на нещата.

В живота е необходимо да се стараеш и да постигаш наглед невъзможното. Това е ценна мотивация за нас, а като се опитваш да постигнеш невъзможното, може да го превърнеш във възможно. Ако се опитаме да направим това в мача, то ще напуснем терена с добро усещане без значение от резултата. Очевидно, че ако постигнем чудо, всички ще бъдем щастливи, но за да осъществим тази мечта трябва да извървим доста стъпки.

източник и снимка: www.juventus.com

 

 

Коментари