Пянич: „За мен е удоволствие да продължа да играя в Юве“

Миралем Пянич в мача срещу Лацио

Полузащитникът на Ювентус Миралем Пянич беше в отлично настроение след вчерашната победа с 2:0 над Лацио. Босненският национал отбеляза първото попадение за „бианконерите“ след страхотен удар от разстояние. По този начин Пянич отпразнува по най-добрия начин удължаването на своя контракт с Ювентус.

За мен е удоволствие да продължа да играя за този невероятен клуб. Израснах много като футболист, откакто съм в Ювентус и всичко тук е много важно за мен. Бих искал да посветя гола си на клуба, феновете и моите съотборници.

Все още има какво да подобряваме в нашата игра. Постигнахме отличен резултат срещу Лацио, въпреки че мачът не беше никак лесен. Трябва да се постараем да намерим най-добрата си форма.

Пянич беше заменен принудително през втората част на мача срещу Лацио и породи съмнение дали ще може да играе следващата седмица срещу Парма.

Добре съм. Чувствах някакъв дискомфорт през седмицата, но не е нещо, за което трябва да се тревожа. Утре целия отбор ще вземе почивка и от понеделник започваме да мислим за следващия ни съперник – Парма.

Снимка и източник: www.juventus.com

Коментари