Дъглас Коща: „Отговорихме на предизвикателството на Парма“

Дъглас Коще срещу Парма

Дъглас Коща изигра 50-я си двубой за Ювентус, влизайки през втората част на двубоя срещу Парма на стадион „Енио Тардини“. Бразилецът значително ускори и оживи играта на „бианконерите“ и помогна на тима да грабне трите точки далеч от дома.

Отговорихме много добре на предизвикателството от страна на Парма днес и спечелихме заслужено. Мисля че показахме колко важна е мотивацията за всеки двубой. Независимо дали започваш като титуляр или влизаш като резерва трябва да дадеш най-доброто от себе си.

Когато вляза в игра се опитвам да измислям нови неща и да разнообразявам. Харесва ми да играя както с Дибала, така и с Роналдо.

Разбира се, че Кристиано иска да отбележи гол, но той също така разбира, че трите точки са най-важни. Нека не забравяме, че той все още се приспособява към съвсем различно първенство.

Мисля че подобрих и моята игра, особено срещу тимове, които играя с повече дефанзивни футболисти и не оставят големи пространства. Наслаждавам се на това да бъда в голям футболен клуб като Ювентус.

Снимка: www.juventus.com

Коментари