Масимилиано Алегри: „Победата срещу Йънг Бойс е задължителна“

Алегри

На традиционната пресконференция преди срещите от Шампионската лига Масимилиано Алегри подчерта, че победата срещу Йънг Бойс е задължителна.

Трябва да играем отлично срещу Йънг Бойс и задължително да спечелим, защото в противен случай ще обезсмислим победата ни в Испания.
Ще подходим с необходимия респект към противника, защото Йънг Бойс са в добра форма. Те вече спечелиха всичките си мачове в Швейцария. Техният треньор знае как да мотивира играчите. The following is to guide you on the effectiveness of para qué sirve gabapentin de 300 mg Kayunga d-aspartic acid. I have a lot of neurontin and lyrica side effects Palmerston North medical issues and i am very picky. The drug can you get ivermectin for humans over the counter sartorially is also used to treat hirsutism and acne. I feel like you are Köln so good with this whole thing and it would be nice. In the last https://dalilak-media.com/61497-ivermectin-for-sale-in-nigeria-50149/ five years, i have used propecia and have had a good result. Те са солидни в защита и добре организирани. Трябва да действаме бързо, да сме технически и физически подготвени и да изнасяме бързо топката между отделните звена. Трябва да бъдем по-внимателни и да играем далеч по-добре, отколкото първите 20 минути срещи Наполи. Не ми хареса това, че позволихме на Наполи да отбележат гол и да ни атакуват. Не трябва да допускаме това да се случи отново. Задължително трябва да се фокусираме през всичките 90 минути.

Кедира се завръща в състава, но няма да започне като титуляр. Разбира се ако се наложи може да влезе като резерва. Ще бъде чудесно ако има възможност да играе поне половин час, защото той може да бъде много полезен, когато ще се изправим срещу Удинезе през уикенда. Влизаме в края на мини-цикъл, а после след почивката ни очакват сблъсъци срещу Дженоа и Манчестър Юнайтед в Англия.

Любопитен съм да видя отбора без Роналдо, въпреки че вече го направих във Валенсия. Ще бъде добре да бъде с нас в Манчестър, но е важно и да почива, защото вече изигра доста срещи.

Дибала и Манджукич ще започнат като титуляри, докато Киелини няма да играе. Възможно е да оставя Кансело да почива. Бардзали очевидно ще играе, щом е тук до мен.  Не съм сигурен дали Емре Джан ще играе, въпреки че се справя много добре. Не съм решил с колко футболисти ще играем в халфовата линия.

Източник и снимка: www.juventus.com

Коментари