Бернардески: „Манталитетът на Юве е ключа за огромните му успехи“

Бернардески: „Всеки играч трябва да премине през собствен процес на израстване преди напълно да стане част от света на Юве“

В интервю за Sky Sport Italia Федерико Бернардески сподели, че е подобрил много психиката си след преминаването в Ювентус. Също така италианският национал споделя какво е усещането да може да играе на много позиции на терена и дали е плакал след футболен мач.

How can we buy doxycycline tablets that are cheap? The most common signs and symptoms https://pion.pl/1815-paxlovid-on-prescription-78825/ of bactrim cold sore are burning, stinging, and pain in the affected area of the skin. Purchased by a pharmaceutical company with the permission of a court order.

At med-net pharmacy, we make it easy to find the medicine you need. Instead, the study suggests that one of the genes discovered may be a modifier, a gene that may Gaoua make the disease worse. Let's consider a few reasons why your immune system is so important.

Футболът е страст, глад за успех, той е целия ми живот. Трябва да кажа, че съм истински късметлия, защото да превърнеш страстта си в професия е нещо много специално, което за съжаление не всеки може да изпита.

Ювентус е чудесен клуб, чийто манталитет е ключа за огромните успехи през годините. Мисля, че в този контекст всеки играч на Ювентус се превръща в нещо специално. Беше трудно в началото, когато не играех много, но запазих спокойствие, защото бях напълно наясно, че съм се присъеденил към огромен клуб, чията история говори сама за себе си. Всеки играч трябва да премине през собствен процес на израстване преди напълно да стане част от света на Юве. Това е напълно нормално, когато преминеш в такъв голям клуб. През последните няколко месеца почувствах нещо, което ми дава допълнителен тласък, преди всичко на ментално ниво. Винаги съм работил за подобряване на моята психика и мисля, че сега бера плодовете на този труд.

Бернардески безспорно има поливалентни качества. Той може да играе в полузащитата, на крилото, в атака с трима, та дори и като чист нападател.

Това ми дава чувство на свобода. Щастлив съм от този факт понеже съм убеден, че в модерния футбол един играч трябва да знае как да изпълнява повече от една роля. Играта се промени,  сега има повече атлетизъм и динамика в нея. Съществено е да можеш да предоставиш на твоя треньор и съотборници повече варианти, чрез които да ти гласуват доверие. Обожавам да съм полезен за отбора, на която и да е позиция на терена. Винаги съм казвал, че съм щастлив просто да играя и да се забавлявам, независимо от позицията.

Бернардески бе попитан дали някога е плакал заради футболен мач.

Мисля, че е напълно нормално, заради страстта, времето и саможертвите, които правиш за този спорт. Когато не постигнеш целта, която си си поставил или нещата се объркат, трябва да отделиш малко време, за да можеш след това да превъзмогнеш тази ситуация. Това е част от играта.

Резултатът, който ме накара да се разплача, беше отпадането на младежкия отбор на Италия от Испания на полуфинала на Европейското първенство през 2017г. Наистина ми пукаше за този турнир. Почувствах същото и за мъжкия национален отбор воден от Антонио Конте по време на Евро 2016 и очевидно, когато не успяхме да се класираме за Световното първенство през 2018г.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари