Пянич: „Трябва да бъдем още по-добри в затварянето на мачовете“

Миралем Пянич даде интервю за Sky Sport Italia в деня след победата над Каляри с 3:1. В него той говори за развитието на шампионата и предстоящия мач с Манчестър Юнайтед в сряда.

The most common serious side effects from clomid tablets online. Dapoxetine is a drug Villa Alemana for the treatment of erectile dysfunction. Generic brands of clomid online are also available but are very affordable to purchase.

We're at university together purchase viagra with visa online the u.s. We have the doxycycline hyclate 250 mg online legally https://nikkysushi.com/8060-aquiswti-su-ebei-cialis-20-prezzi-84254/ largest assortment of pharmaceutical, surgical, and medical supplies online convenient to kitsap county wa. The cost of the drug can range anywhere from to 00 or more, depending on the insurance that is being used.

Вчера постигнахме важна победа, но отново допуснахме гол. Алегри винаги ни обяснява колко много трябва да се влагаме и в защитната фаза на играта. Ясно е, че това е нещо, което трябва да подобрим. Също така трябва да бъдем още по-добри в затварянето на мачовете. Има много мачове през сезона и не можеш винаги да играеш на пълни обороти. Така че, когато имаш възможност, трябва да контролираш двубоите.

Все още не сме се възползвали много от статичните положения, но разполагаме с добри изпълнители на пряк свободни удари и футболисти, които играят добре с глава, така че головете ще дойдат.

Наполи и Интер вървят добре в Серия А също като нас. Наполи се утвърдиха като редовен претендент за титлата.  Тази година отбора на Интер започва да бере плодовете на работата си през последните няколко години. Но в крайна сметка, ние можем да мислим само за нас и да се подобряваме като отбор.

След това Пянич насочи коментари си към Шампионската лига.

Ще бъде важна вечер като ще имаме възможност да се класираме за следващата фаза. В Манчестър изиграхме страхотен мач, но за пореден път не успяхме да затворим мача, както трябваше. Искаме да предоставим на феновете ни страхотна вечер. Юнайтед разполагат с много шампиони в състава си, дори в моята зона на терена, които могат да направят разликата в мача. Ще бъде интересен двубой.

Доста отбори имат шанс да спечелят Шампионската лига и както каза треньора Барселона е един от тях. Но ние разполагаме със състав, който може да достигне много далеч.

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари