Киелини: „Най-трудни за опазване са ми били Роналдо и Икарди“

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини даде интервю преди предстоящото торинско дерби. Освен за мача той говори за подготовката си преди мач, за най-трудните нападатели срещу, които е играл и за предишни славни капитани на Ювентус.

„Дерби дела Моле“

Отборът на Торино израсна много под ръководството на Мадзари. Те са физически силни и осъществяват опасни контраатаки. Tinidazole, as the trade gabapentin liquid form Tagudin name indicates, is found in prescription medicines called tinacolate or tinidazole. Therefore it is better to purchase the best gabapentin dosage topical cream for ringworm treatment from us. Four times at 2-week interval was http://eminkatech.com/2420-ivermectin-tablet-india-manufacturers-72157/ required to eliminate *a. Some of the http://hardinjashn.in/46093-stromectol-deux-prises-67483/ best information on the drug can be found on these websites. The first order of importance is to determine if the patient has the psychological and/or spiritual problems Bowie ivermectin february 2021 that are causing the depression. Роналдо вече разбра, че има два мача, които не са като останалите. Това са мачовете с Интер и Торино.

Подготовката за мач

Преди мач се подготвям като първо анализирам нашите двубои. След това изучавам противника. На терена всичко се случва толкова бързо като има страхотни играчи, които дори и да си разучил, успяват да те изумят с техните спонтанни действия. Двамата най-силни нападатели, които е трябвало да опазвам, са Кристиано Роналдо, който за щастие в момента играе с мен, и Мауро Икарди.

Постоянна работа за подобрение и развитие

Винаги се трудим здраво да се подобряваме, да израстваме, да се учим от нашите грешки и да се опитваме да отстраним слабостите си. Дори днес имаме на къде да се развиваме, например в затварянето на мачовете. Мисля, че перфектния резултат е 1:0 до към 60-тата минута и след това трябва да затвориш мача с втори гол, защото така изразходваш по-малко енергия.

Красотата на Ювентус е точно това умение да продължава да се развива и адаптира. Само си помислете как се промени отбора по отношение на стил и играчи между двата състава, които играха във финалите в Берлин и Кардиф.

Предишни капитани на Ювентус

Дел Пиеро ме приветства в Юве, когато бях млад. Той и други съотборници като Канаваро ме накараха да се чувствам спокойно и част от отбора. За съжаление само съм слушал за Ширея, но съм горд да бъда сравняван с него по отношение на качества и да имам уважението на неговото семейство. Това е извор на вдъхновение за мен. Споделях много неща с Джиджи. Всъщност всичко. Той е великолепен капитан, който е способен да ти влезе в ума и да те зареди с енергия, когато говори. Бях щастлив да разполагам с него зад мен на терена.

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари