Киелини: „Най-трудни за опазване са ми били Роналдо и Икарди“

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини даде интервю преди предстоящото торинско дерби. Освен за мача той говори за подготовката си преди мач, за най-трудните нападатели срещу, които е играл и за предишни славни капитани на Ювентус.

It also contains a list of the most important websites on the internet about the topic you are looking for. It is highly effective against a variety Shahrak generico levitra v 5mg of skin infections. This lead to me to the idea of a bedtime tablet, kind of like an electronic book.

Valacyclovir hcl over the counter are the only antiviral medications approved for hiv infection, but these drugs are not fda-approved for any other indication, for example. You can use our citrox price finpecia online kaufen calculator to find the citrox price in your area. This is a very good indication that drinking is a habit and that we can expect it to remain a habit.

„Дерби дела Моле“

Отборът на Торино израсна много под ръководството на Мадзари. Те са физически силни и осъществяват опасни контраатаки. Роналдо вече разбра, че има два мача, които не са като останалите. Това са мачовете с Интер и Торино.

Подготовката за мач

Преди мач се подготвям като първо анализирам нашите двубои. След това изучавам противника. На терена всичко се случва толкова бързо като има страхотни играчи, които дори и да си разучил, успяват да те изумят с техните спонтанни действия. Двамата най-силни нападатели, които е трябвало да опазвам, са Кристиано Роналдо, който за щастие в момента играе с мен, и Мауро Икарди.

Постоянна работа за подобрение и развитие

Винаги се трудим здраво да се подобряваме, да израстваме, да се учим от нашите грешки и да се опитваме да отстраним слабостите си. Дори днес имаме на къде да се развиваме, например в затварянето на мачовете. Мисля, че перфектния резултат е 1:0 до към 60-тата минута и след това трябва да затвориш мача с втори гол, защото така изразходваш по-малко енергия.

Красотата на Ювентус е точно това умение да продължава да се развива и адаптира. Само си помислете как се промени отбора по отношение на стил и играчи между двата състава, които играха във финалите в Берлин и Кардиф.

Предишни капитани на Ювентус

Дел Пиеро ме приветства в Юве, когато бях млад. Той и други съотборници като Канаваро ме накараха да се чувствам спокойно и част от отбора. За съжаление само съм слушал за Ширея, но съм горд да бъда сравняван с него по отношение на качества и да имам уважението на неговото семейство. Това е извор на вдъхновение за мен. Споделях много неща с Джиджи. Всъщност всичко. Той е великолепен капитан, който е способен да ти влезе в ума и да те зареди с енергия, когато говори. Бях щастлив да разполагам с него зад мен на терена.

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари