Алегри: „Спинацола и Кийн остават в Ювентус“

Масимилиано Алегри потвърди, че Ювентус няма да преотстъпва Спинацола или Кийн под наем през януари. Това той заяви на пресконференцията след мача срещу Болоня снощи.

Спинацола изигра много добър мач предвид факта, че му беше първи за сезона. Той е важен играч за нас, така че към момента той остава в Ювентус. Особено и след контузията на Куадрадо. Нуждаем се от четирима крайни бранителя. Говорих с ръководството на клуба и решихме, че най-добрия вариант е Спинацола да остане при нас. Естествено, ако намерим заместник и той има възможност да играе по-редовно другаде, тогава ще преценим отново ситуацията. Към момента обаче това не се случва.

Кийн също е спряган от дълго време, че е желан от редица европейски отбори.

Той е младо момче, на когото трябва да му се позволи да израсне. За съжаление в Италия хората искат всичко да се постига моментално и рискуват да съсипят играчи притежаващи истински талант. Кийн е в първия отбор. Той може да помогне на отбора и винаги знае как да открие головите възможности. Марио Манджукич ще е извън строя поне за две седмици, което означава, че със сигурност пропуска мача за Суперкупата на Италия.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари