Дибала: „Основната ни цел този сезон е Шампионската лига“

Дибала в мача с Болоня

В интервю за Telefoot Пауло Дибала сподели, че Шампионската лига е основната цел пред Ювентус през този сезон. Също така той заяви, че би се радвал да играе отново заедно с Пол Погба.

Винаги бих искал да играя с някого от неговото ниво. Независимо от решенията, които взима относно кариерата си, аз винаги му желая късмет.

Всеки знае колко важен за нас е Кристиано Роналдо и какво представлява той за нашите съперници. Той дава всичко от себе си, независимо дали е на тренировка или по време на мач. Също така той служи като добър пример на подрастващите. Бих казал, че Меси и Роналдо са на едно ниво. Що се касае за бъдещето, Неймар и преди всички останали Мбапе имат качествата да се сравняват с тях.

Що се отнася до мен, наскоро промених стила си на игра и научих страшно много от съвместната ми работа с големи шампиони. Съставът на Ювентус е изграден от зрели и опитни футболисти, което помага на млад играч като мен, защото се учиш от тях и попиваш техния манталитет.

Шампионската лига е основната ни цел през този сезон. Ще направим всичко по силите ни, за да я спечелим. Атлетико Мадрид, заедно с Ливърпул, бяха най-трудните съперници, които можеше да изтеглим на жребия.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари