Бонучи: „Трябва да се стремим да бъдем перфектни до края на сезона“

Групата на Юве за мача с Емполи

Леонардо Бонучи говори пред Sport Mediaset след изтегления жребий за четвърфиналната фаза в Шампионската лига. Естествено разговора беше насочен и към знамената победа във вторник срещу Атлетико Мадрид.

Аякс са във форма, бъкащи от талант, динамични и отстраниха Реал Мадрид. Това не е достатъно, за да ги опишеш. Готови сме да изиграем два големи мача с правилната доза смиреност и знаейки, че можем да предоставим на нашите фенове още две страхотни вечери. Въпреки това, ние трябва да играем по начина, по който го сторихме в реванша срещъ Атлетико. Трябва да се стремим да бъдем перфектни от сега до края на сезона.

Казвал съм, че Роналдо е извънземен, така че той има огромни заслуги за успеха. Но целият отбор надхвърли възможностите си срещу Атлетико.

Трябва да благодарим на нашите фенове за техния ентусиазъм и на всеки играч на терена или на пейката за желанието, което демонстрираха. Бардзали, Дъглас Коща, Де Шилио, Кедира и Алекс Сандро изживяха мача по-добре от нас. След 95-те минути игра бяха все още ентусиазирани и надъхани, докато ние бяхме напълно изтощени.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари