Недвед: „Очакват ни два красиви мача. Не се страхувам за наказание на Роналдо“

Недвед: „Не съм нито щастлив, нито нещастен от изтегления жребий. Трябва да изиграем мачовете с много ентусиазъм“

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед коментира жребия за четвъртфиналната фаза на Шампионската лига. Ювентус се падна с Аякс като Недвед не се притеснява за евентуално наказание на Кристиано Роналдо заради повторението на жеста, който направи Диего Симеоне в първия осминафинален мач.

Не съм нито щастлив, нито нещастен от изтегления жребий. Това ще бъдат два красиви мача. Аякс ми харесаха наистина много срещу Реал Мадрид, така че трябва да сме много внимателни. Момчетата си заслужиха още два мача в Шампионската лига, които трябва да изиграем с много ентусиазъм.

Не се страхувам за наказание на Кристиано. Това беше жест, който остана на терена. Той изпусна напрежението след като беше толкова обиждан в Мадрид и от гостуващите фенове на нашия стадион. Не мисля, че ще има наказание.

Недвед бе попитан и за поста на Алегри.

Предприехме същите стъпки както всяка година. Президентът се срещна с треньора и отложихме решението за юни. Щастливи сме с Алегри. Това, което прави в шампионата, е изключително. В момента сме с 18 точки преднина, а в Шампионската лига сме точно на мястото, където искахме да бъдем в момента.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари