Манджукич: „В Юве открих манталитет на победители, който е същия като моя“

Манджукич: „Не търся единствено гола, а се опитвам да помогна на отбора на терена във всяка ситуация.“

Марио Манджукич говори пред Juventus TV след удължаването на договора си с Ювентус с още една година. Новият контракт на хърватина го обвързва с „бианконерите“ до 2021г.

Да, горд съм да съм част от Ювентус. Благодаря на клуба за доверието и на всички хора, с които работя. Много съм щастлив и ще продължа да давам най-доброто от себе си на терена, за да допринасям за успеха на клуба.

Преди да премина в Ювентус познавах добре отбора, защото се бях изправял срещу него. Невероятната история на клуба е една от причините да избера да дойда в Торино. Тук аз открих манталитет на победители, който е същия като моя. Това ме прави щастлив точно като в първия ми ден тук.

Никога не съм харесвал да се хваля сам. Във всеки отбор, в който съм бил, винаги съм се стараел да давам най-доброто от себе си. Не търся единствено гола, а се опитвам да помогна на отбора на терена във всяка ситуация. Най-важното нещо е да напуснеш игрището като победител.

Имам толкова много прекрасни спомени през последните години, но сега гледам напред към следващите цели, защото в ДНК-то на Юве е заложено желанието да продължаваш да побеждаваш!

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари