Пянич: „Кийн прави огромни крачки напред в развитието си“

Миралем Пянич беше с основна заслуга за победния гол на Ювентус в дербито срещу Милан. „Бианконерите“ спечелиха с 2:1 като в 85-ата минута босненеца откратна топка при опит за изнасяне от страна на Милан и асистира на младата звезда Мойс Кийн.

Знаехме, че Милан са добър отбор и че никога не е лесно срещу тях. Целта беше да спечелим. Постигнахме я като това е добър преход към мача с Аякс в Шампионската лига.

Вече някои футболисти се завръщат след излекуване на контузии. Важното в момента е да се класираме за следващата фаза на Шампионската лига преодолявайки много добрия отбор на Аякс. Трябва да продължим да играем на висота и да изпълняваме заръките на треньора.

Кийн е добро момче, много скромо. Той работи упорито и прави огромни крачки напред в развитието си през сезона. Дори и преди да беше започнал да получава по-често игрови минути, ние видяхме израстването му по време на тренировките. Подобрението беше много ясно видимо от всеки.

Той е много млад. Не е лесно да играеш в Серия А на неговата възраст, но той вкарва във всеки мач, в който играе. Той трябва да си постави високи цели, защото играейки за Ювентус означава да се целиш към върха.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари