Данило: „Нямах време да осъзная какво се случва“

Данило направи впечатляващ дебют с екипа на Ювентус. Той влезе като резерва в 15-ата минута на мястото на Матиа Де Шилио и само 29 секунди по-късно вече беше в прегръдките на своите съотборници. След мача той даде интервю пред Sky Sport Italia.

Честно казано не мога да бъда по-щастлив в момента. Работих здраво, за да вляза във форма възможно най-бързо, за да мога да помогна на отбора. Така че щом бях на терена и вкарах съм безкрайно щастлив.

Нямах време да осъзная какво се случва. Бях на пейката, влязох на терена и всичко се случи толкова бързо. Затичах се да помогна при корнера, топката започна да се движи и видях много пространсво пред мен. Трябваше да тичам!

След прекрасните 65 минути и водачество в резултата с 3:0 „бианконерите“ допуснаха изравняване преди Кулибали да си реализира зрелищен автогол в последната минута на мача.

Трябва да подобрим много неща. Напълно наясно сме с този факт, но победа постигната по този начин е супер за нашето самочувствие. Тя показва, че сме силни като отбор. Десет минути преди края те изравниха, но ние вярвахме, че можем да вкараме нов гол и това беше най-важното нещо.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари