Бонучи: „Получи се мач по наш вкус“

Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи сподели пред Sky Sport Italia след победата в Дерби д’Италия, че се е получил мач по вкуса на „бианконерите“.

Справихме се с различните ситуации по време на мача с увереност и смирение. Задържахме топката и разигравахме комфортно. Не изпитахме затруднения при техните атаки. Мисля, че видяхме страхотен Ювентус тази вечер, но и такъв, който може значително да се подобри. Стана мач по наш вкус – доста интензивен и с физическа мощ. Това е напълно нормално предвид заряда и залога от този мач.

Бонучи сподели и виждането си за развитието на защитата на Ювентус, която показва все повече сработеност.

Загубата на Киелини беше много тежка за нас, както на терена, така и извън него. Трябваше да дам нещо повече от себе си в сравнение с миналия сезон, който така или иначе беше малко странен за мен. Усещам, че сега хората ми вярват. Аз съм най-възрастният в защитната формация и е мое задължение да помогна на съотборниците ми с по-малко опит като се влагам още повече. Има някои детайли, които се нуждаят от подобрение. Ако сме по-фокусирани, станем по-стабилни и решителни, то можем да направим стъпка напред в развитието си като отбор.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари