Дибала: „Понякога мога да рискувам да направя нещо по-дръзко“

Пауло Дибала вкара гол-шедьовър при победата на Ювентус над Атлетико Мадрид с 1:0. Той реализира попадението след невероятен пряк свободен удар от минимален ъгъл. Този път той отпразнува гола по по-различен от традиционния за него начин. След мача пред Sky Sport Italia той обясни причината за това и решението му да изпълни прекия свободен удар по този начин.

Добър гол предвид трудната позиция и малкия ъгъл, от който трябваше да го отправя. Също така имаше много играчи пред мен.

Отборът се представи много добре, особено през първото полувреме. Щастливи сме от победата. Чувствам се в добра форма. Опитвам се да давам най-доброто, на което съм способен. Понякога мога да рискувам да направя нещо по-дръзко, защото нещата се развиват добре за мен и искам да изстискам максимума от това.

След гола вместо традиционния жест с маска Дибала първо си посочи брадичката, а след това козирува на Демирал.

Първият жест по брадичката е за моята приятелка, понеже го видяхме във филм като това е знак за любов. Що се отнася до Демирал, той е голям майтапчия и това беше една шега между нас в съблекалнята. Няма никакво специално послание.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари