Бонучи: „Нуждаем се от перфектен Ювентус, за да спечелим трофея“

Леонардо Бонучи взе участие в пресконференцията на Ювентус преди Суперкупата на Италия. Бранителят заяви, че Ювентус трябва да изиграе перфектен мач, за да спечели трофея.

Мачът с Лацио от преди две седмици ни научи, че грешките от невнимание могат да бъдат решаващи. Наясно сме, че Лацио са в добра форма, но ние също сме в серия от добри игри и резултати, така че сме уверени в себе си. Като за начало трябва да изиграем по-добър мач от предния ни срещу тях, когато допуснахме много възможности за гол. Победа тук ще повиши нашият ентусиазъм и самочувствие. Надяваме се да навлезем в коледната пауза с пореден трофей във клубната витрина.

Познаваме добре Имобиле от мачовете с националния отбор. Той вкарва много голове и работи за отбора. Много е добър атакувайки празните пространства в отбраната на противника, но Лацио са много повече от просто Имобиле. Имат собствен стил на игра. Нуждаем се от перфектен Ювентус, за да ги победим.

Променихме стила си на игра под ръководството на Маурицио Сари. Все още не сме достигнали до нивото, което желаем. Дразним се, че допускаме толкова много голове като в по-голямата си част са вследствие на индивидуални грешки. Други пък са плод на този нов подход към играта. Знаем, че трябва да се подобрим.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари