Емполи – Ювентус

Кратък Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 27 октомври, 2018 19:00 Серия A 2018/19 Местоположение Stadio Carlo Castellani Via

1

Емполи

2

Ювентус

27 октомври, 2018 | 19:00
Stadio Carlo Castellani

Кратък Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
27 октомври, 2018 19:00 Серия A 2018/19

Местоположение

Stadio Carlo Castellani
Via della Maratona, 2, 50053 Empoli FI, Italy