Интер – Ювентус

Кратък Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 28 април, 2018 21:45 Серия A 2017/18 Местоположение Stadio Giuseppe Meazza Via

2

Интер

3

Ювентус

28 април, 2018 | 21:45
Stadio Giuseppe Meazza

Кратък Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
28 април, 2018 21:45 Серия A 2017/18

Местоположение

Stadio Giuseppe Meazza
Via dei Piccolomini, 2, 20151 Milano, Italy