Ювентус – Валенсия

Кратък Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 27 ноември, 2018 22:00 Шампионска лига 2018/19 Местоположение Allianz Stadium Corso Gaetano

1

Ювентус

0

Валенсия

27 ноември, 2018 | 22:00
Allianz Stadium

Кратък Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
27 ноември, 2018 22:00 Шампионска лига 2018/19

Местоположение

Allianz Stadium
Corso Gaetano Scirea, 50, 10151 Torino TO, Italy