Наполи- Ювентус

Кратък Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 3 март, 2019 21:30 Серия A 2018/19 Местоположение Stadio San Paolo Via

1

Наполи

2

Ювентус

3 март, 2019 | 21:30
Stadio San Paolo

Кратък Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
3 март, 2019 21:30 Серия A 2018/19

Местоположение

Stadio San Paolo
Via Luigi Tansillo, 25, 80125 Napoli, Italy