Порто – Ювентус

Кратък Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 17 февруари, 2021 22:00 Шампионска лига 2020/21 Местоположение Estádio do Dragão Via

2

Порто

1

Ювентус

17 февруари, 2021 | 22:00
Estádio do Dragão

Кратък Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
17 февруари, 2021 22:00 Шампионска лига 2020/21

Местоположение

Estádio do Dragão
Via Futebol Clube do Porto 23, 4350-149 Porto, Portugal