Алекс Сандро: „Искам да продължа да печеля трофеи“

Алекс Сандро споделя, че Шампионската лига е прекрасна надпревара, която ти дава допълнителна мотивация

Алекс Сандро говори пред Juventus TV относно последните събития около отбора и предстоящите двубои срещу Сасуоло и Тотнъм.

Страхотен резултат в Бергамо

Никога не е лесно да играеш като гост на Аталанта. Това беше важна победа, но сме напълно наясно, че трябва да подобрим играта си.

Желанието за победа

Аз лично трябва да продължа да се развивам, както в защитен, така и в атакуващ план. Работя здраво за това и съм щастлив, когато мога да подам асистенция или дори самия аз да реализирам. Искам да продължа да печеля трофеи и вярвам, че съм в правилния отбор, за да го правя.

Следващото препятствие: Сасуоло

Надпреварата за Скудетото е отворена и трябва да продължим с усърдната си работа, за да го спечелим. Неделният мач срещу Сасуоло ще е трудно изпитание срещу добър отбор, но ние сме готови за предизвикателството. Домакини сме в двубоя, а, когато играем у дома на „Алианц Стейдиъм“, е все едно, че имаме допълнителен играч, благодарение на всеотдайната подкрепа на феновете.

Тотнъм на хоризонта

Шампионската лига е прекрасна надпревара, която ти дава допълнителна мотивация. Трябва да сме готови за предизвикателството и искам да дам най-доброто от себе си, за да помогна на отбора.

В контакт с Куадрадо

Тъкмо изпратих съобщение на Куадрадо, за да му пожелая всичко най-добро с неговото възстановяване. Мисля, че скоро ще се върне при нас.

източник и снимка: www.juventus.com

 

Коментари