Алегри: „Целият отбор се развива физически, технически и психически“

Алегри: „Жалко е това, което се случи с Матюиди. Изглежда като мускулна травма.“

Масимилиано Алегри беше горд от представянето на отбора си независимо от разгромния резултат от 7:0, с който Ювентус надви Сасуоло.

След мача с Аталанта вторник вечерта, не беше лесно да запазим концентрацията си висока. Доволен съм как подходихме към двубя. След като постигнахме важна победа, имаше риск да бъдем отпуснати. Ние не можем да си позволим грешни стъпки в битката за Скудетото. Днес беше важно да запазим разликата с Наполи и да се откъснем още повече от тимовете зад нас. Поздравления за момчетата.

Игуаин изнесе добър мач, но не беше само той. Целият отбор се развива физически, технически и психически.

Всяка година Ювентус е различен. Променихме доста неща и вероятно ще го правим и в бъдеще. Въпреки това, момчетата са наясно със своите задължения и освен, че са топ играчи, те са също така и страхотни хора. Искам да постигна нещо, което никога не е правено – да спечелим седем поредни титли на Италия. Така че, нека да оставим тези седем гола зад гърба ни и да се фокусираме върху Фиорентина. Мачовете с тях никога не са били лесни.

Ругани прави прогрес в играта си. Той е изключително надежден и игра добре днес. Жалко е това, което се случи с Матюиди. Изглежда като мускулна травма. Въпреки това, ние разполагаме с други играчи, които скоро се завърнаха в игра.

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари