Алегри: „Дибала ще бъде титуляр срещу Лацио“

Алегри предупреди, че това ще е двубой, в който вниманието към детайла ще направи разликата.

Масимилиано Алегри даде традиционната си пресконференция преди мач от Серия А. Утре от 19:00ч. „бианконерите“ гостуват на Лацио като двата отбора ще имат кратко време за възстановяване след срещите им за Купата на Италия в сряда.

Утре ни предстои дерби, което е важно и за двата отбора. Това, че Лацио играха 120 минути в сряда няма да повлияе на мача. Ние изиграхме 30 минути по-малко, но отново в двубой с голям заряд. Лацио е физически и технически добре подготвен отбор, който напълно заслужено заема мястото си в класирането. Утре трябва да сме готови тактически и психически. Това ще е двубой, в който вниманието към детайла ще направи разликата.

Алегри разкри и някои новини около състава като акцента очаквано е върху отсъствието на Игуаин.

Игуаин не е включен в групата за мача, защото все още не е възстановен напълно. Ще видим какво ще е състоянието му за Лондон. Днес потренира, но все още има болка. Остават още четири-пет дни, така че оставаме уверени и оптимистично настроени, че ще е готов.

Утре Дибала ще играе. Може да го напишете във вестника – „Дибала се завръща!“ (смее се)

Киелини може да получи почивка, но Ругани и Бардазали са добре. Хьоведес и Бенатия също са на разположение, така че имаме много опции в защита. Буфон ще е титуляр.

източник и снимка: www.juventus.com

Коментари