Дибала: „Ние сме Ювентус и винаги се борим до край!“

Дибала: „Сега нека да насочим мислите си към предстоящия ни важен мач в Лондон“

Пауло Дибала се завърна в титулярния състав на Ювентус в снощния мач срещу Лацио след близо двумесечно отсъствие. В 93-тата аржентинецът пое подаване от Даниеле Ругани, преодоля играч на Лацио на границата на наказателното поле и борейки се с друг падайки успя да отправи неспасяем диагонален удар в горния ляв ъгъл на вратата, с което донесе ценната победа с 1:0.

Всеки гол е важен за спечелването на Скудетото. Днешният ми гол е огромен, защото беше в самия край на мача. Борихме се до самия край изправяйки се срещу отбор, който играе добър футбол. Ако двубоят беше завършил 0:0, никой нямаше да каже нищо, но за щастие намерихме начин да победим.

Това беше първото ми титулярно участие след контузията. Работих здраво, за да се завърна в добра кондиция като нямах представа дали ще изиграя целия мач.

Ние сме Ювентус и винаги се борим до край. Ще продължим да го правим дори и Наполи да продължават да побеждават, защото искаме да постигнем целите си. Сега нека да насочим мислите си към предстоящия ни важен мач в Лондон.

източник и снимка: www.juventus.com

 

Коментари