Марота с разяснения около Алекс Сандро, Джан и Милинкович-Савич

Марота сподели, че ситуацията с Емре Джан може да бъде приключена през следващите десет дни.

Джузепе Марота разкри, че другата седмица ще има среща с агента на Алекс Сандро за евентуално продължаване на неговия договор. Също така сподели, че очаква ситуацията около Емре Джан да се реши в следващите десет дни.

Ами, нека да кажем, че сме в контакт с почти всички наши играчи, за да разгледаме техните договори. Искаме да извършим действия, съобразни с тяхното представяне през последните години. Ще се срещнем с агентите на Алекс Сандро следващата седмица да поговорим за удължаване на договора му. Това е част от доста стандартните срещи, които се провеждат в края на всеки сезон.

Очаква се трансферът на Емре Джан да бъде обявен след финала на Шампионската лига в събота. Ето какво заяви Марота по темата.

Ясно е, че договора на Емре Джан изтича на 30 юни и той става свободен агент. Той е желан играч от много клубовете, но аз съм оптимистично настроен за евентуален негов трансфер в Ювентус. Така че, когато реши да напусне сегашния си клуб, мисля, че ще имаме големи шансове. Мисля, че тази ситуация може да бъде приключена или в положителен, или в негативен аспект, през следващите десет дни.

Марота отговори и на въпрос относно друг халф, който е свързван с трансфер в Юве, а именно играча на Лацио Сергей Милинкович-Савич.

Той е страхотен талант, но искам да разясня, че ние взимаме под внимание и пазарната цена на даден играч. Не се отклоняваме сериозно от тази сума при преговорите за трансфери. Но искам също да заявя, че в момента разполагаме с боеспособен отбор, отговарящ на нашите цели.

Пол Погба? Това е фентъзи футбол.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари