Агентът на Гонсало Игуаин: „Той е щастлив в Ювентус“

Игуаин

Гонсало Игуаин би се радвал на евентуален трансфер на мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо в Ювентус, заяви неговия брат Николас. Той също така допълни, че все още не са разговаряли с други клубове относно трансфер на нападателя на Аржентина.

Потенциалното пристигане на Кр. Роналдо за сумата от 100€ милиона съвпада със слуховете за трансфер на „Пипита“ в Челси за 60€ милиона.

Ето какво каза пред репортерите на Скай спорт Италия агента на Гонсало Игуаин Николас:

Все още нищо не знаем по въпроса. Той беше съотборник с Кристиано Роналдо в Реал Мадрид, но двамата все още не са говорили относно това. Би било фантастично ако се съберат отново и направят тандем.

Те се познават много добре, тъй като са играли около 80 срещи заедно. Ако Юве успее да събере двамата ще бъде фантастично, просто грандиозно. За тях не би било трудно да играят заедно.

Въпреки това Игуаин е силно свързан с преместване от Ювентус в Челси, където ще се събере с бившия си треньор в Наполи Маурицио Сари.

В момента не сме говорили с други клубове, тъй като Гонсало има тригодишен договор с Ювентус. Той е много щастлив в града, в клуба, с треньора и тактическата схема.

Всички тези неща, които хората говорят за други клубове са просто слухове. Ние не сме водили разговори с нито един отбор, а и както казах той има три годишен контракт с Ювентус.

Всеки знае, че отношенията му със Сари за прекрасни и той го възприема като футболен баща. Доколкото ми е известно обаче Сари дори все още не е подписал с Челси. И все пак нека кажа отново, че Гонсало е щастлив в Торино и не е получил никакви индикации от Юве, така че не виждам никакъв шанс да напусне.

Николас бе запитан и за слуховете за конфликт с треньора Макс Алегри и не ги отрече напълно.

Гонсало не е говорил с мен на тази тема. Чух за някакъв спор в съблекалнята, но има футболна етика и всичко, което се случва в съблекалнята си остава там.

Източник: www.football-italia.net

Снимка: www.juventus.com

Коментари