Андреа Бардзали: „Искаме победата срещу Йънг Бойс“

Бардзали

Андреа Бардзали отговори на въпросите на журналисти на традиционната пресконференция преди мачовете от Шампионската лига. Защитникът подчерта желанието на отбора да спечели срещу Йънг Бойс и отбора да продължи успешната си серия.

Изпитах невероятна емоция, който получих всички тези аплодисменти от трибуните по време на последния ми мач срещу Болоня, защото не ми се случва често. Отне ми известно време докато напусна терена, а треньорът ме попита дали това е моят прощален мач. Истината е, че просто исках да се насладя на мига.

Сега е време да помислим за Шампионската лига. Имаме огромна мотивация и желание да достигнем финала. Но преди всички ще трябва да се представим успешно утре и да вземем трите точки. Това е вторият мач в групата и е много важно да спечелим, за да бъдем с максимален брой точки.

Истината е, че в Шампионската лига няма лесни мачове и всяка среща е трудна. Има много отбори, които играят с голям ентусиазъм и никога не е лесно.

Тъжно ми е, че Марота си тръгва, защото смятам, че той е страхотен директор. Той ме доведе в Ювентус в много труден период от моята кариера и след това знаете какво последва – големи успехи за нас. Мисля че е много трудно да се намерят такива ръководители, които да управляват така. Пожелавам му късмет оттук насетне!

Източник и снимка: www.juventus.com

Коментари