Паратичи заяви, че Дибала остава в Ювентус

Фабио Паратичи заяви, че Пауло Дибала остава със сигурност в Ювентус. Преди двубоя с Наполи директорът говори пред Sky Sport Italia.

Ювентус изигра страхотни сезони в Шампионската лига под ръководството на различни треньори и се надяваме, че Маурицио Сари ще продължи тази серия.

Много сме разочарование от случилото се с Киелини понеже той е прекрасен човек. Той е толкова важен за клуба, не просто за отбора. Казвайки това ние разполагаме с широк състав изпълнен с много качествени играчи, които могат да го заместят по най-добория възможен начин.

Трансферният пазар се състои от планиране и използване на възникнали възможност, така че трябва да си нащрек за непредсказуеми събития. Винаги има възможности, както за входящи, така и за изходящи трансфери, но, ако през следващите два дни няма добри такива, състава ще остане в сегашния си вид.

След това Паратичи бе попитан изрично дали това означава, че все още има възможност за трансфер на Дибала в посока извън Ювентус.

Можем напълно да изключим евентуално напускане на Дибала през това лято. Изключваме това като възможност. Това е клуб, който остава добри впечатления като често футболисти, които са напуснали, искат да се завърнат обратно. Най-скорошните примери са Буфон и Бонучи.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари