Пянич заяви, че Ювентус трябва да „затваря“ по-бързо мачовете

Миралем Пянич се превърна в герой за Ювентус при победата като гост на Бреша с 2:1. Босненският халф реализира победния гол с топовен удар извън наказателното поле. След мача той сподели мнението си за двубоя пред DAZN.

Беше разочароващо, че допуснахме толкова ранен гол, но се опитахме да игрем нашата си игра. Създадохме доста положения и си подавахме добре топката пред ентусиазираната домакинска публика. Заслужавахме победата, защото определено владението на топката беше в наша полза. Можехме и категорично трябваше да вкараме още голове, защото при резултат 2:1 мачът беше „отворен“ до самия му край. Добре си раздавахме топката просто трябваше да сме по-продуктивни в атака. Не е лесно да играеш, когато не си решил даден мач. Справихме се добре и показахме подобрение.

Необходимо е търпение, спокойствие и усърдна работа. Всяка година има критики към този отбор. Напълно нормално е. Целим се да спечелим всичко и работим, за да сме един от най-добрите отбори в Европа. Това е само началото и сме на правилен път.

източник: www.football-italia.net

снимка: www.juventus.com

Коментари