Ювентус – Челси

Кратък Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 29 септември, 2021 22:00 Шампионска лига 2021/22 Местоположение Allianz Stadium Corso Gaetano

1

Ювентус

0

Челси

29 септември, 2021 | 22:00
Allianz Stadium

Кратък Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
29 септември, 2021 22:00 Шампионска лига 2021/22

Местоположение

Allianz Stadium
Corso Gaetano Scirea, 50, 10151 Torino TO, Italy