Наполи – Ювентус

Кратък Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 2 април, 2017 21:45 Серия A 2016/17 Местоположение Stadio San Paolo Via

1

Наполи

1

Ювентус

2 април, 2017 | 21:45
Stadio San Paolo

Кратък Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
2 април, 2017 21:45 Серия A 2016/17

Местоположение

Stadio San Paolo
Via Luigi Tansillo, 25, 80125 Napoli, Italy