Венеция – Ювентус

Преглед Коментари Подробности Дата Време League Сезон 11 декември, 2021 19:00 Серия A 2021/22 Местоположение Stadio Paolo Mazza Corso Piave,

Венеция

Ювентус

  • 11 декември, 2021
  • 19:00
  • Stadio Paolo Mazza

Преглед

Коментари

Подробности

Дата Време League Сезон
11 декември, 2021 19:00 Серия A 2021/22

Местоположение

Stadio Paolo Mazza
Corso Piave, 28, 44121 Ferrara FE, Italy