Видео

Лацио - Ювентус 0:1 (2 кръг 16/17)

Ювентус - Сампдория 5:0 (38 кръг 15/16)

Ювентус - Карпи 2:0 (36 кръг 15/16)

Ювентус - Лацио (34 кръг 15/16)

Милан - Ювентус 1:2 (32 кръг 15/16)

Торино - Ювентус 1:4 (30 кръг 15/16)

Аталанта - Ювентус 0:2 (28 кръг 15/16)

Болоня - Ювентус 0:0 (26 кръг 15/16)

Фрозиноне - Ювентус 0:2 (24 кръг 15/16)

Киево - Ювентус 0:4 (22 кръг 15/16)

Удинезе - Ювентус 0:4 (20 кръг 15/16)

Ювентус - Верона 3:0 (18 кръг 15/16)

Ювентус - Торино 4:0

Лацио - Ювентус 0:2 (15 кръг 15/16)

Ювентус - Милан 1:0 (13 кръг 15/16)

Ювентус - Торино 2:1 (11 кръг 15/16)

Ювентус - Аталанта 2:0 (9 кръг 15/16)

Ювентус - Болоня 3:1 (7 кръг 15/16)

Ювентус - Фрозиноне 1:1 (5 кръг 15/16)

Ювентус - Киево 1:1 (3 кръг 15/16)

Ювентус - Удинезе 1:1 (1 кръг 15/16)

Ювентус - Сасуоло 3:1 (3 кръг 16/17)

Ювентус - Фиорентина 2:1 (1 кръг 16/17)

Верона - Ювентус 2:1 (37 кръг 15/16)

Фиорентина - Ювентус 1:2 (35 кръг 15/16)

Ювентус - Палермо 4:0 (33 кръг 15/16)

Ювентус - Емполи 1:0 (31 кръг 15/16)

Ювентус - Сасуоло 1:0 (29 кръг 15/16)

Ювентус - Интер 2:0 (27 кръг 15/16)

Ювентус - Наполи 1:0 (25 кръг 15/16)

Ювентус - Дженоа 1:0 (23 кръг 15/16)

Ювентус - Рома 1:0 (21 кръг 15/16)

Сампдория - Ювентус 1:2 (19 кръг 15/16)

Карпи - Ювентус 2:3 (17 кръг 15/16)

Ювентус - Фиорентина 3:1 (16 кръг 15/16)

Палермо - Ювентус 0:3 (14 кръг 15/16)

Емполи - Ювентус 1:3 (12 кръг 15/16)

Сасуоло - Ювентус 1:0 (10 кръг 15/16)

Интер - Ювентус 0:0 (8 кръг 15/16)

Наполи - Ювентус 2:1 (6 кръг 15/16)

Дженоа - Ювентус 0:2 (4 кръг 15/16)

Рома - Ювентус 2:1 (2 кръг 15/16)